Nicki Minaj Beeld © Getty Images

Nicki Minaj geeft toe: heb mijn billen vergroot met injecties

12 maart 2022 11:10

Rapster Nicki Minaj heeft een boekje opengedaan over hoe ze aan de omvang van haar achterwerk komt. De 39-jarige hiphop-artiest, bekend van onder meer de hit 'Anaconda', geeft toe dat ze met enkele injecties haar bilpartij heeft vergroot.

"Ik hoorde ze alleen maar praten over grote billen en had het gevoel niet compleet of goed genoeg te zijn, niet zo goed als deze meisjes"

De Amerikaanse sprak in een podcast van mediapersoonlijkheid Joe Budden openhartig over de 'billen-shots'. Nicki deelde dat de rappers in haar omgeving aan het begin van haar carrière voortdurend over omvangrijke achterwerken spraken. Onder meer collega Lil Wayne sprak 'over grote billen' en had volgens Nicki regelmatig 'een nieuw chick over de vloer'. Deze 'muses' brachten altijd 'een nieuwe grote kont' naar de studio, deelt de rapster de luisteraars mee.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicki Minaj niet meer aangeklaagd door slachtoffer echtgenoot

"Ik hoorde ze alleen maar praten over grote billen en had het gevoel niet compleet of goed genoeg te zijn, niet zo goed als deze meisjes". De artiest geeft toe dat dit haar indirect heeft overtuigd haar eigen bilpartij aan te passen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicki Minaj mag niet naar Met Gala door weigeren vaccinatie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!