Frank van der Lende en Eva Koreman Beeld © ANP

Frank van der Lende: '3FM Awards voelt weer als vanouds'

24 maart 2022 20:36

Frank van der Lende (33) is blij dat de 3FM Awards donderdagavond weer als vanouds worden uitgereikt in aanwezigheid van artiesten én publiek. Samen met collega Eva Koreman (37) presenteert de 3FM-dj de live tv- en radiouitzending vanuit een bomvol 013 Poppodium in Tilburg.

"Ook het binnenkomen van het publiek meegemaakt en het voelt weer ouderwets"

"Wij zijn hier al de hele dag en hebben de repetities en soundchecks bijgewoond, maar ook het binnenkomen van het publiek meegemaakt en het voelt weer ouderwets", zei Frank voorafgaand aan de prijsuitreiking tegen het ANP.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank van der Lende zond BOOS integraal uit op 3FM

Dat Eva de presentatie donderdag samen met haar radiocollega doet, geeft haar naar eigen zeggen veel vertrouwen. "Omdat wij ook de middagshow maken op 3FM weet ik dat ik op hem kan vertrouwen, dat hij een fantastische aangever is en ook een vangnet als dat nodig is", aldus de radiopresentatrice. "Met Frank aan mijn zijde weet ik honderd procent zeker dat het goed komt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Radio-dj Eva Koreman bevallen van eerste dochtertje

Beide dj's zeggen vooral uit te kijken naar de live-optredens van de genomineerde acts. "Van dat kleine liedje van MEAU tot S10 die het weer wat groter aanpakt en dan het slotconcert van Kensington. Eigenlijk is het een hele unieke avond!", besluit Frank lachend.

Liefde in lockdown was inspiratie voor nieuwe single Meau

02:02

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!