538 Beeld © ANP

Alle kaarten voor 538 Koningsdag uitverkocht

2 april 2022 18:33

Alle kaarten voor het Koningsdagfeest van Radio 538 in Breda zijn uitverkocht. Dat maakte de organisatie zaterdag bekend. Dit betekent dat er op woensdag 27 april 40.000 bezoekers naar het Chasséveld in Breda komen om de verjaardag van de koning mee te vieren.

"Wat hebben we het gemist om samen met luisteraars en artiesten op een vol Chasséveld los te gaan"

"Wat hebben we het gemist om samen met luisteraars en artiesten op een vol Chasséveld los te gaan. Met deze waanzinnige line-up en zoveel enthousiaste feestvierders, is 538 Koningsdag nu al gegarandeerd één groot feest", laat Coco Hermans, Radio Director 538, in een verklaring weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nielson en Emma Heesters treden op bij Koningsdagfeest 538

Mensen die geen kaartje hebben kunnen bemachtigen, maken met een speciale winactie op Radio 538 in de week van 18 april alsnog kans om naar het Oranjefeest te gaan. Op die manier kunnen zij misschien alsnog genieten van optredens van onder anderen Afrojack, Davina Michelle, Emma Heesters, Maan, Kris Kross Amsterdam, Rolf Sanchez en Snollebollekes. Het evenement is anders ook integraal te volgen op de radio- en tv-zender van 538, het YouTube-kanaal en de sociale mediakanalen van de zender.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook Snollebollekes toegevoegd aan Koningsdagfeest van 538

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!