Ed Sheeran Beeld © ANP

Ed Sheeran dankbaar voor miljard streams: 'Ben heel erg trots'

03 april 2022 12:34

Ed Sheeran (31) heeft via sociale media zijn fans bedankt voor het meer dan een miljard keer beluisteren van zijn nummer 'Bad Habits' op Spotify. Met het nummer is de Britse zanger voor de tiende keer toegetreden tot de zogeheten Billions Club van de streamingsdienst, een hitlijst met liedjes die meer dan een miljard keer beluisterd zijn.

"Ik ben heel erg trots en blij dat jullie het zo leuk vinden. Bedankt voor het afspelen"

"Heel erg bedankt voor het streamen van al mijn nummers, en ook voor het leuk vinden van al mijn nummers. Het betekent zoveel voor me dat 'Bad Habits' deze status heeft bereikt, het is nog niet eens een jaar uit. Ik ben heel erg trots en blij dat jullie het zo leuk vinden. Bedankt voor het afspelen", zegt de 31-jarige artiest in een video die hij deelde via onder meer Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ed Sheeran moet vandaag Shape of You verdedigen in rechtbank

De zanger voert de lijst met meest beluisterde liedjes van de streamingsdienst sinds vorig jaar aan met het nummer 'Shape of You'. De hit uit 2017 werd toen het eerste nummer dat 3 miljard keer gestreamd was. Nog altijd is hij de enige ster die dat aantal gehaald heeft. Op de tweede plaats in de lijst staat 'Blinding Lights' van The Weeknd, waar tot nu toe bijna 2,9 miljard keer naar is geluisterd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ed Sheeran brengt 'heel snel' nieuw nummer met Taylor Swift uit

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!