Camila Cabello Beeld © ANP

Therapie laatste redmiddel voor Camila Cabello: 'Mijn leven was zo pijnlijk en moeilijk'

07 april 2022 03:02

Camila Cabello (25) heeft in een interview met 'E! News' laten weten dat ze al geruime tijd kampt met angstaanvallen en die uiteindelijk heeft weten te overwinnen door middel van therapie.

"Op een gegeven moment werden de aanvallen zo heftig dat ik het gevoel dat ik niet meer naar de studio kon gaan om te werken"

"Op een gegeven moment werden de aanvallen zo heftig dat ik het gevoel dat ik niet meer naar de studio kon gaan om te werken. De enige manier voor mij om mijn werk te kunnen doen is om eerlijk tegen mezelf te zijn. En als ik dan niet ging werken en wachtte totdat ik mezelf beter ging voelen, dan voelde ik me lam gelegd," aldus de zangeres.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Camila Cabello onthult nieuw album tijdens een TikTok-concert

Therapie bood de zangeres uitkomst. "Mijn leven was zo pijnlijk en moeilijk, dat ik werkelijk alles aangreep om me maar beter te voelen. Als iemand zou zeggen 'eet dat stuk brood van de grond', dan had ik dat gedaan. Dus toen me werd voorgesteld om in therapie te gaan, greep ik die kans meteen aan."

Praten met een therapeut gaf de zangeres veel inzichten, maar om die vervolgens te verwoorden op haar nieuwe album Familia, dat op 8 april uitkomt, was andere koek. "Ik voelde me zo kwetsbaar, het was lastig om daarover te schrijven en zingen. Het was voor het eerst dat ik over dergelijke zaken sprak, naast de gesprekken met mijn therapeut en mijn moeder. Maar ik ben er trots op dat ik het gedaan heb."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ed Sheeran en Camila Cabello bij Brits benefietconcert voor Oekraïne

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!