Kaartjes Eurovisie Songfestival snel uitverkocht

07 april 2022 12:41

De meeste kaartjes voor het Eurovisie Songfestival in Turijn waren donderdag al snel uitverkocht. Alle tickets voor de twee halve finales en de finale waren binnen anderhalf uur weg, heeft de organisatie bekendgemaakt. Wel zijn er nog enkele kaartjes voor de repetitieshows.

Voor elk van de negen shows in evenementenhal PalaOlimpico zijn in totaal 7000 kaarten verkrijgbaar. De prijzen variëren van 20 tot 350 euro. De duurste gelden voor de beste plaatsen tijdens de finale. De goedkoopste kaarten zijn voor plekken met slecht zicht, tijdens de repetities.

Het Eurovisie Songfestival vindt volgende maand, tussen 10 en 14 mei, plaats. Namens Nederland doet zangeres S10 mee. Zij komt op 10 mei uit in de eerste halve finale.

De kaartverkoop voor het Songfestival in Rotterdam begon al veel eerder. Voor de geannuleerde editie van 2020 gingen in december 2019 al de eerste kaartjes de deur uit. Vanwege corona en de lange onduidelijkheid of er wel publiek bij de shows kon zijn, werden vorig jaar de laatste tickets pas begin mei verkocht.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!