KISS Beeld © ANP

Gene Simmons: 'Beyoncé zou na half uur flauwvallen in KISS-outfit'

14 april 2022 08:43

Artiesten als Beyoncé (40) en Bruno Mars (36) zouden volgens Gene Simmons (72) grote moeite hebben een optreden te geven in de outfits die de bandleden van KISS tijdens hun concerten dragen. Dat zegt de bassist van de Amerikaanse band in gesprek met entertainmentrubriek 'ET'.

"De gitaar alleen al weegt ruim 5 kilo. Dan moet je nog vuur spuwen, door de lucht vliegen en dat twee uur lang"

"Begrijp me niet verkeerd; Mick Jagger, Bruno Mars, Bono en al die anderen zijn geweldig, maar als je hen of Beyoncé in mijn outfit zou hijsen... plateauzolen van 20 centimeter hoog, laarzen die net zoveel wegen als een bowlingbal, de hele outfit inclusief alle drukknoppen, het leer en het pantser weegt zo'n 18 kilo", aldus Gene.

"De gitaar alleen al weegt ruim 5 kilo. Dan moet je nog vuur spuwen, door de lucht vliegen en dat twee uur lang. Zij zouden binnen een half uur flauwvallen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bruno Mars schenkt 1 miljoen dollar aan werknemers

Volgens de 72-jarige rocker horen hij en zijn KISS-collega's bij 'de hardst werkende band' ter wereld. Hij zegt daar trots op te zijn en deelt daarnaast het geheim van het zo lang op dit niveau presteren. "Geen drugs, geen alcohol, niet roken. Niks van die stomme rock-'n-roll-zooi. Ik ga bijna iedere dag met mijn vrouw zo'n 5 kilometer wandelen, dat is niet niks."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beyoncé zingt haar genomineerde nummer tijdens Oscars

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!