Yes-R Beeld © ANP

Onderzoek naar overval op Yes-R ligt stil

06 mei 2022 12:11

Het onderzoek naar de overval op rapper Yes-R (35) is gestaakt. In de nacht van 3 op 4 december vorig jaar werd een man in Diemen beroofd. Het onderzoek daarnaar ligt stil, zo laat een woordvoerder van de politie weten aan het ANP. Die kan om privacyredenen niet bevestigen dat het om Yes-R gaat.

"Mijn familie en ik zijn ongedeerd"

In december deelde Yes-R echter zelf op Instagram dat hij, ruim een week na de overval op zijn neef Ali B, ook is beroofd. De 35-jarige rapper liet toen weten dat zijn gezin en hij 'ongedeerd' zijn, maar hij deed verder geen uitspraken over het voorval. 'Vannacht ben ik beroofd. In het kader van het politieonderzoek kan ik verder geen uitspraken doen', schreef de rapper. 'Mijn familie en ik zijn ongedeerd, uiteindelijk is dat het belangrijkst.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yes-R bedankt volgers voor steunbetuigingen na beroving

Ali B werd een week eerder samen met zijn chauffeur vlak bij zijn huis overvallen. De rapper werd bedreigd met een vuurwapen en beroofd van zijn horloge.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na overval op Ali B ook neef Yes-R beroofd: 'Familie is ongedeerd'

De woordvoerder van de politie laat weten dat het onderzoek heropend wordt indien nieuwe info naar buiten komt. Dat kan bijvoorbeeld gaan om een anonieme tip.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!