Mattie Valk Beeld © ANP

Luisteraars Qmusic maken kans op eigen festival

12 mei 2022 12:03

Een luisteraar van 'Qmusic' maakt binnenkort kans om zijn of haar eigen festival te winnen. Het festival zal de naam van de luisteraar dragen en plaatsvinden op vrijdag 27 mei. Dat heeft de zender donderdag bekendgemaakt.

"We beloven dat het één grote verrassing wordt"

"We willen nog niet te veel weggeven, maar we beloven dat het één grote verrassing wordt waarbij je op het festival écht niet om de winnaar heen kunt. Die winnaar mag ook een hele bus vullen met vrienden en familie", vertelt Qmusic-coryfee Mattie Valk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marieke Elsinga over terugkeer naar Qmusic: 'Het gaat een stuk beter kan ik zeggen' 

Chef'Special is de eerste act die voor die dag bekend is, de overige artiesten en dj's worden later bekendgemaakt. In de week van 16 mei maken luisteraars kans om het festival te winnen. Luisteraars kunnen winnen door zichzelf via Qmusic.nl op te geven. De inschrijving is donderdag geopend. Als luisteraars tussen 16 en 20 mei hun voor- en achternaam op de radio horen noemen, moeten ze binnen 20 minuten terugbellen om kans te maken op het festival.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rechter besluit: Qmusic moet stoppen met dance-programmering

Uit deze pot met namen worden vrijdag 20 mei vier kandidaten getrokken die in de vrijdagavondshow een finalespel moeten spelen. Overige luisteraars kunnen in die week tickets winnen.

Onlangs nam Qmusic-dj Marieke Elsinga even rust van haar ochtendshow. In de video hieronder zie je waarom. 

'Moedig en krachtig dat Marieke Elsinga op tijd op de rem trapt'

05:24

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!