Keisha Buchanan, Mutya Buena en Siobhán Donaghay Beeld © Getty Images

Originele Sugababes-trio maakt comeback op Glastonbury festival

18 mei 2022 12:18

De Britse popgroep Sugababes komt weer bij elkaar in de originele bezetting. Het trio zal eind juni een reünie-optreden verzorgen tijdens het vijfdaagse muziekfestival Glastonbury, bevestigt Sugababes-zangeres Keisha Buchanan (37) woensdag aan de Engelse krant 'The Sun'.

"We kunnen niet wachten"

"Dit gaat iets heel speciaals worden voor onze fans, we kunnen niet wachten", zegt Keisha. Fans kunnen de groep op Glastonbury zien optreden in de originele line-up, die naast Keisha bestaat uit zangeressen Siobhan Donaghy en Mutya Buena. Dit is de bezetting waarmee de groep van 1998 tot en met 2001 zijn carrière lanceerde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Voormalig Sugababes-zangeres speelt Mariah Carey in Netflix-serie

De reünie zou eigenlijk al in 2020 plaatsvinden, ter ere van het twintigjarig jubileum van het debuutalbum van de groep: One Touch. Door de coronapandemie moest de comeback meerdere keren worden uitgesteld.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yes! Originele Sugababes zijn terug met nieuwe muziek

Sugababes werd in 1998 opgericht en scoorde in de jaren 00 grote hits als 'Overload', 'Round Round', 'Push The Button' en 'About You Now'. De groep heeft ruim 3 miljoen verschillende maandelijkse luisteraars op Spotify.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!