Dany Beeld © RTL Boulevard

The Voice-winnaar Dany herdenkt overleden vriend met lied

21 mei 2022 15:20

Dani van Velthoven (23), die bekendstaat als de laatste 'The Voice of Holland'-winnaar, herdenkt zijn overleden vriend met een zelfgemaakt Nederlands nummer. Vorig jaar op deze dag stapte zijn Azad uit het leven.

Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113.

"Schaam je. We waren er toch voor elkaar?"

Vorig jaar zagen kijkers van The voice of Holland hoe Dany, artiestennaam van Dani, de winnaar werd van het elfde seizoen van de talentenjacht. Zijn vriend Azad kwam ook veel in beeld. Slechts een paar maanden later maakte Azad een einde aan zijn leven. Dany durfde na zijn dood twee weken de deur niet uit. Nu kan hij er makkelijker over praten. "Het leven is veranderd, ik ben veranderd", vertelt hij nu op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dany pakt daten weer op: 'Eerst voelde het als vreemdgaan'

Hij heeft zijn voormalig liefje geëerd met een nummer. "Nu het hoofdstuk sluit en ik me mentaal goed voel, (...) heb ik een klein liedje geschreven." In de Instagram-video luistert hij naar zijn eigen geschreven song. "Ik haat je voor wat je me hebt aangedaan. En schaam je. We waren er toch voor elkaar? Ik mis je", valt onder anderen te horen in het nummer. Dany wordt zichtbaar geëmotioneerd door zijn eigen geschreven liedje met de naam 'Mijn hart is weer van mij'. 

Luister (een deel van) het nummer hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!