Johnny Depp Beeld © ANP

Johnny Depp kondigt tijdens optreden album met Jeff Beck aan

3 juni 2022 10:13

Johnny Depp (58) heeft donderdagavond weer in Engeland opgetreden met de Amerikaanse gitarist Jeff Beck (77). Op het podium onthulden de twee volgens entertainmentsite 'Deadline' dat ze volgende maand een album uitbrengen.

Verdere details over de plaat gaven de acteur en gitarist niet. Eerder brachten Johnny en Jeff al een cover uit van John Lennons nummer 'Isolation'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johnny Depp opgelucht na rechtszaak: 'Heb mijn leven terug'

De acteur trad zondag en maandag ook op met de gitarist. Hij was daardoor woensdag niet aanwezig toen een rechtbankjury in de VS haar oordeel bekendmaakte in zijn smaadzaak tegen zijn ex-vrouw Amber Heard. Johnny kreeg gelijk in die zaak en krijgt een schadevergoeding van 15 miljoen dollar van Amber. De actrice had een tegeneis ingediend en krijgt 2 miljoen dollar van haar voormalig echtgenoot.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amber Heard gaat in beroep tegen uitspraak in zaak Johnny Depp

De zaak draaide om een opiniestuk dat Amber had geschreven over haar ervaringen met huiselijk geweld. Hoewel de naam van Johnny daarin niet werd genoemd, stelde hij dat het duidelijk was dat hij werd bedoeld en dat zijn carrière en reputatie daaronder hebben geleden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!