Jennifer Lopez en Shakira Beeld © Getty Images

J.Lo. vond Super Bowl-show met Shakira 'slechtste idee ter wereld'

9 juni 2022 23:58

Jennifer Lopez (52) was aanvankelijk niet te spreken over het idee om de Half Time Show van de Super Bowl in 2020 te delen met Shakira (45). De Amerikaanse vond het zelfs 'het slechtste idee ter wereld', zo was donderdag te zien tijdens de eerste vertoning van de Netflix-documentaire 'Halftime', op het Tribeca Festival in New York.

Jennifer vond het vooral een slecht idee om twee headliners in te huren, blijkt volgens verschillende Amerikaanse media uit de film. In een scène in de documentaire is te zien hoe ze vooraf het optreden bespreekt met haar muziekregisseur en Jenny from the block zich vooral zorgen maakt over de geringe hoeveelheid tijd die de zangeressen hebben gekregen voor hun performance. "Dit is het slechtste idee ter wereld om twee mensen de Super Bowl te laten doen. Het is het slechtste idee ter wereld", aldus de zangeres in de film.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Lopez krijgt oeuvreprijs tijdens MTV-awardshow

De vrouwen bleken in totaal 12 minuten te hebben om te zingen, die ze besloten te verdelen in ieder 6 minuten. Uiteindelijk werden het 14 minuten, inclusief een door de dochter van Jennifer gezongen korte cover van 'Born in the USA' van Bruce Springsteen. Het optreden leverde uiteindelijk lovende recensies en een Emmy-nominatie voor beste variété-special op. De organisatie van de Super Bowl heeft nog niet gereageerd op de uitspraken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Lopez' Netflix-docu in juni al te zien

Half Time is vanaf 14 juni te zien bij Netflix. De zangeres bracht onlangs ook een film uit: Marry Me.

Jennifer Lopez terug op het witte doek: 'Droom die uitkomt'

01:45

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!