Tino Martin Beeld © ANP

Tino Martin vliegt het liefst businessclass: 'Werk er hard voor'

26 juni 2022 12:50

Work hard, fly in comfort: dat is zo'n beetje het motto van Tino Martin (38). Hoewel de zanger businessclass vliegen 'belachelijk duur' vindt, permitteert hij zichzelf die luxe bij lange vluchten.

"Ik ben het één niet verleerd en kan het ander erg waarderen"

"Ik werk er hard voor", verdedigt Tino zijn buitensporige uitgave in het zomerboek van tijdschrift LINDA. "Grote voordeel: je kunt slapen aan boord en hebt geen jetlag als je aankomt."

Toch vliegt de zanger niet heel vaak businessclass, want de 'Jij liet me vallen'-ster is niet zo van de verre vluchten. "24 uur vliegen naar Maleisië of Australië? Ik geniet net zo van een zonvakantie in Europa", aldus Tino. En dat doet 'ie dan ook. Zo ook deze zomer: hij gaat samen met zijn vriendin Kimberley richting Marbella, waar hij niets anders doet dan zich druk maken over de vraag: waar eten we vanavond? "Ook mijn ouders komen langs. Hoe meer zielen, hoe meer plezier."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vrouw bestormt podium tijdens concert Tino Martin

Als hij wat meer tijd vrij zou hebben, zou Tino nog wel naar Florida en Miami willen. Al geniet hij ook van back to basics in een tentje in Kroatië. "Ik ben het één niet verleerd en kan het ander erg waarderen", aldus de zanger.

Over vakantiebestemmingen gesproken: de zanger stond onlangs in de Ziggo Dome met zijn eigen Viva Las Vegas-tour. Voor de concertreeks viel Tino nog flink af:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tino Martin bezoekt graf van zus in Rooijakkers Over De Vloer

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!