Post Malone tijdens optreden in Rome Beeld © RTL Boulevard

Post Malone verloor tand toen hij chips at: 'Vloog er zo uit'

25 juni 2022 13:49

Gisteren gaf Post Malone (26) in Rome een exclusief en intiem optreden waarin hij de liedjes van zijn nieuwste album 'Twelve Carat Toothache' liet horen. RTL Boulevard was erbij en sprak de wereldster over zijn verloren tand.

"Ik at gisteravond wat chips en opeens vliegt die tand eruit"

Hij deed negen nummers van zowel zijn huidige als overige werk tijdens z’n show. Hij maakte ook enkele grapjes hier en daar, deed leuke danspasjes en vertelde dat hij de avond voor de show één van zijn tanden is verloren. Hopelijk was het niet één van zijn gouden of diamanten tanden, want daar kan je een gezellig tuinhuisje van kopen.

Aan RTL Boulevard vertelde hij na de show hoe hij zijn tand is verloren. "Ik at gisteravond wat chips en opeens vliegt die tand eruit." Ook onthulde hij aan ons dat hij een tatoeage laat zetten voor zijn pasgeboren dochter.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Post Malone vader geworden van meisje

De Amerikaan Austin Richard Post, zoals de 26-jarige zanger en rapper eigenlijk heet, is niet alleen rijkelijk getekend op zijn gezicht, maar vooral ook door het leven. Hij heeft veel meegemaakt en dat is terug te horen op veel van zijn liedjes die gewaardeerd worden door een groot publiek sinds hij in 2015 doorbrak met zijn nummer 'White Iverson'.

Sindsdien heeft hij een behoorlijke fanbase opgebouwd en bereikt hij maandelijks zo’n 57 miljoen luisteraars, is goed voor 22 miljoen volgers op Instagram en ruim 7 miljoen volgers smachten naar een like of retweet van hem op Twitter.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Post Malone kondigt releasedatum nieuwe album aan

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!