OG3NE Beeld © ANP

Hommeles in huize Vol: OG3NE-zusjes nemen rust van vader

25 juni 2022 16:07

OG3NE-zusjes Lisa (28), Amy (26) en Shelley (26) Vol liggen 'niet op één lijn' met hun vader Rick (59), met wie de drie-eenheid al sinds kleins af aan samenwerkt. Dat vertelt Shelley aan Juicekoningin Yvonne Coldeweijer (35).

"Op dit moment liggen onze vader en wij niet op één lijn en hebben we wat ruimte en rust nodig naar elkaar toe"

Yvonne onthulde vandaag dat de vader van het zangtrio een paar dagen geleden een - inmiddels verwijderde - cryptische post heeft geplaatst op Instagram. Hierin staat onder anderen: 'Vaak hebben ze niet door hoeveel jij voor ze doet. En hoeveel liefde jij voor hun hebt. Ze gaan er maar vanuit dat het 'gewoon zo is'.' Ook ontdekte de gewiekste roddeltante dat Amy haar vader heeft ontvolgd op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

OG3NE-zangeres Lisa Vol straalt met haar nieuwe vlam

Shelley besluit de stoute schoenen aan te trekken en Yvonne een scoop te geven. 'Zoals je al aangaf in je berichten hebben we al veel moeten doorstaan als gezin. Daarnaast werken wij vanaf jonge leeftijd al heel nauw met onze vader, wat als familie natuurlijk niet altijd makkelijk is', begint ze in een privébericht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Shelley van OG3NE heeft keelontsteking: 'Gezondheid gaat voor'

De samenwerking verloopt nu niet zo goed. 'Op dit moment liggen onze vader en wij niet op één lijn en hebben we wat ruimte en rust nodig naar elkaar toe. Graag houden wij dit verder privé om hier een goede balans in te vinden.' 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!