Beeld © ANP

Bruno Mars en Anderson .Paak grote winnaars BET Awards

27 juni 2022 10:13

Silk Sonic, de muzikale samenwerking tussen Bruno Mars (36) en Anderson .Paak (36), was zondagavond de grote winnaar op de BET Awards. Ze namen de muziekprijs in drie categorieën mee naar huis. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste Afro-Amerikaanse artiesten, acteurs en makers.

Silk Sonic won in de categorie Best Group en Album of the Year met de plaat 'An Evening With Silk Sonic'. .Paak kreeg ook de prijs in de categorie Director of the Year voor de videoclips die hij voor Silk Sonic heeft geregisseerd.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Bruno Mars slaat handen ineen met Anderson .Paak

Jazmine Sullivan werd verkozen tot beste vrouwelijke artiest. Ook Kendrick Lamar viel in de prijzen. Hij won de prijs voor beste mannelijke artiest en beste videoclip. Die laatste kreeg hij voor de video bij het nummer 'Family Ties' met Baby Keem. Will Smith won de prijs voor beste acteur en de award voor beste film ging naar King Richard.

Onverwachts liet ook Ye, voorheen bekend als Kanye West, zich zien tijdens de uitreiking. Hij overhandigde Diddy de Lifetime Achievement-prijs. Verder waren er optredens van onder anderen Lil Wayne, Lizzo, Chance the Rapper en Joey Bada$$.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Bruno Mars schenkt 1 miljoen dollar aan werknemers

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!