Harry Styles Beeld © ANP

Kamperende fans Harry Styles weggestuurd bij Ziggo Dome

8 juli 2022 17:35

Fans van Harry Styles (28) die met een slaapzak voor de deur van de Ziggo Dome gaan liggen, worden weggestuurd. Dat laat directeur Danny Damman vrijdag, een dag voordat het Britse popidool in de Amsterdamse concertzaal staat, weten aan het 'ANP'.

"Het is echt onverstandig. Het wordt warm en je raakt uitgeput, waardoor je ook niet optimaal kan genieten van het concert"

Vrijdag was het al behoorlijk druk voor de deur van de Ziggo Dome, maar dat was vooral omdat er een pop-upstore voor de populaire zanger werd geopend. Daar konden fans alvast een shirtje of een trui van Harry Styles kopen. De rij werd uiteindelijk zo'n 200 à 300 meter lang. Later kwamen er ook nog wat fans met een slaapzak, maar die werden weggestuurd. Het is verboden om voor de Ziggo Dome te slapen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry Styles: 'Mijn hart is gebroken door aanslag in Kopenhagen'

Volgens de directeur is het ook niet nodig om eerder naar de zaal te komen, omdat iedereen een vaste zitplaats heeft. Ook op de vloer, waar normaal staplekken zijn, staan nu stoeltjes. "Ik snap de romantiek ervan om met andere fans samen te komen", geeft hij toe. "Maar het is echt onverstandig. Het wordt warm en je raakt uitgeput, waardoor je ook niet optimaal kan genieten van het concert. Daarbij kan het ook gevaarlijk zijn om op straat te slapen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry Styles helpt gay fan uit de kast te komen tijdens optreden

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!