The Rolling Stones Beeld © ANP

The Rolling Stones vieren hun 60e verjaardag

12 juli 2022 15:15

The Rolling Stones bestaan vandaag precies zestig jaar. De Britse rockband staat op social media stil bij het jubileum. '12 juli 1962 is waar het officieel begon voor 's werelds grootste rock-'n-rollband!', klinkt het.

Zestig jaar geleden gaven The Stones hun allereerste optreden, in de Londense Marquee Club. The Stones vragen hun volgers het feest mee te vieren door in de comments hun favoriete liedjes en herinneringen te delen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zieke man met Stichting Ambulance Wens alsnog naar Rolling Stones

Ook na zes decennia gaan de rockers nog onvermoeibaar door. De band reist momenteel door Europa met hun Sixty-tour ter ere van het 60-jarig bestaan van de groep. Maandag stond de band met leadzanger Mick Jagger nog op het podium in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Afgelopen donderdag gaven de rockers een optreden in Amsterdam, dat moest worden ingehaald nadat Jagger het oorspronkelijke concert moest annuleren wegens corona.

Het dak ging eraf in de Johan Cruijff ArenA, toen Mick Jagger weer beter was. Hij deelde met een vette knipoog een sneer uit aan Frans Bauer en déze BN'ers swingden mee...

Bridget eerder terug van vakantie voor Stones: 'Dat ik dit nog nog mag meemaken!'

03:09

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!