Ricky Martin Beeld © ANP

Ricky Martin wordt beschuldigd van incest, advocaat ontkent

16 juli 2022 07:44

De advocaat van Ricky Martin (50) ontkent dat de zanger een 'seksuele of romantische relatie' met zijn eigen neef heeft gehad. Het verhaal daarover dat de Spaanse krant 'Marca' vrijdag naar buiten bracht noemt Ricky's advocaat 'niet alleen onwaar, maar ook walgelijk'.

"De persoon die dit claimt worstelt helaas met zware mentale problemen"

De krant meldde dat de 21-jarige Dennis Yadiel Sanchez de 50-jarige zanger heeft aangeklaagd vanwege huiselijk geweld. Ook beweerde hij dat de twee een relatie hadden. "De persoon die dit claimt worstelt helaas met zware mentale problemen", reageert advocaat Marty Singer tegenover entertainmentsite Deadline. "Ricky Martin heeft natuurlijk nog nooit een seksuele of romantische relatie met zijn neef gehad en zal dat ook nooit hebben."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oud-manager klaagt Ricky Martin aan om niet betaald loon van 3 miljoen

Marty Singer zegt te hopen dat 'deze man de hulp krijgt die hij zo dringend nodig heeft', zo vervolgt hij. "Maar boven alles kijken we ernaar uit dat deze vreselijke zaak wordt geseponeerd wanneer de rechter naar de feiten kijkt."

Een hoorzitting staat voor 21 juli gepland in Puerto Rico. Als Ricky schuldig wordt bevonden van huiselijk geweld zou hij volgens Deadline een celstraf van bijna vijftig jaar kunnen krijgen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ricky Martin ontkent beschuldigingen na contactverbod

Het is niet de enige aanklacht die de zanger aan zijn broek heeft hangen. In Amerika stapte onlangs zijn oud-manager naar de rechter omdat ze naar eigen zeggen nog geld van hem krijgt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!