Britney Spears Beeld © ANP

Britney Spears doet eindelijk weer waar ze goed in is: zingen

16 juli 2022 11:12

Britney Spears (40) heeft voor het eerst in lange tijd weer gezongen voor haar fans. De 40-jarige zangeres deelt op Instagram een video waarin ze een a-capellaversie ten gehore brengt van haar hit '...Baby One More Time'.

"Ik heb mijn stem al enorm lang niet gedeeld ... misschien te lang"

'Ik heb mijn stem al enorm lang niet gedeeld ... misschien te lang', schrijft Spears bij het filmpje. De zangeres zegt al veertien jaar, ongeveer de periode dat ze onder toezicht stond van haar vader, een nieuwe versie van het nummer te willen opnemen. Maar 'het team zei nee'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Advocaat Britney Spears: 'Management profiteerde van curatele'

'Ik deel dit omdat ik me bewust ben van mijn liefde en passie voor het zingen', zegt Britney. De zangeres heeft zich de afgelopen jaren vooral gevangen gevoeld door haar familie. "Mijn eigen familie maakte me belachelijk, maar ik ben niet langer een slachtoffer."

Spears stond in 2018 voor het laatst op het podium en kwam in 2016 voor het laatst met een album. De zangeres weigerde bezig te zijn met muziek zolang haar vader haar toezichthouder was. "Ik ga niet optreden zolang mijn vader bepaalt wat ik draag, zeg, doe of denk", schreef ze eerder op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vader Britney Spears moet onder ede verklaren over curatele

De zangeres kwam onder toezicht te staan na een mentale inzinking. Vorig jaar kreeg La Spears haar vrijheid terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!