Britney Spears en moeder Lynne Beeld © Getty Images

Britney Spears prijst 'steunende' moeder na eerdere kritiek

17 juli 2022 09:56

Het lijkt erop dat de relatie tussen Britney Spears (40) en haar moeder Lynne (67) is verbeterd. De zangeres prijst haar 'steunende' moeder in een bericht op Instagram nadat ze eerder juist had gezegd dat Lynne jaren geleden met het idee kwam voor het omstreden toezicht op haar dochter.

"Mama en Selena, ik ben zo blij dat ik zo'n steunende familie heb!"

Britney deelt een foto van zangeres Selena Gomez die vorige maand als verrassing te gast was op haar bruiloft. 'Ik had geen idee. Ik was ZO BLIJ!!! Ze zei wel drie keer tegen me dat ze wilde dat ik gelukkig was. Dat wil mijn moeder ook.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Advocaat Britney Spears: 'Management profiteerde van curatele'

De zangeres schrijft daarnaast dat Lynne op straat door de paparazzi werd gevraagd naar wat ze vindt van het huwelijk van haar dochter, waarvoor ze niet was uitgenodigd. 'Ze zei dat ze alleen maar wilde dat ik gelukkig was!!! Mama en Selena, ik ben zo blij dat ik zo'n steunende familie heb!!!'

Spears stond sinds een mentale inzinking in 2008 tot en met november vorig jaar onder toezicht van haar vader, die daardoor al die tijd verantwoordelijk was voor al haar beslissingen. De zangeres schreef vorig jaar op Instagram dat haar moeder met dat idee kwam. "Ik krijg die jaren nooit meer terug", zei ze toen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vader Britney Spears moet onder ede verklaren over curatele

Juridisch is Spears ook verwikkeld in een strijd met haar moeder. Lynne stapte naar de rechter omdat ze wil dat haar dochter opdraait voor de kosten die ze heeft gemaakt voor de rechtszaak rond de curatele. Woensdag is er een zitting.

Britney Spears sleept vader voor de rechter vanwege afluisterpraktijken

04:16
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britney Spears doet eindelijk weer waar ze goed in is: zingen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!