Nielson Beeld © ANP

Nielson moet show in Rotterdam annuleren vanwege stemverlies

17 juli 2022 18:29

Nielson (32) zou zondagmiddag eigenlijk optreden op het Rotterdam Cycling Festival, maar de zanger is zijn stem kwijt. Daarom moest hij de show in Rotterdam een paar uur van tevoren annuleren.

"Ik wilde heel graag een heerlijke show komen spelen met de band in Rotterdam vandaag, maar helaas is mijn stem verdwenen"

'Ik wilde heel graag een heerlijke show komen spelen met de band in Rotterdam vandaag, maar helaas is mijn stem verdwenen. Sorry voor iedereen die er net zo naar uitkeek als ik', schrijft de 32-jarige Niels Littooij, zoals de zanger echt heet, op Twitter.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nielson knipt stuk van zijn neusvleugel af met nagelschaartje

Het Rotterdam Cycling Festival was op 16 en 17 juli op het terrein van wielervereniging Ahoy. Tijdens het fietsfeest, in de sfeer van de Tour de France met toertochten voor het goede doel, stonden optreden van Douwe Bob, Nielson en een ABBA-tributeband gepland. Het festivalterrein was gratis te bezoeken.

Nielson zit inmiddels alweer tien jaar in het vak. Onlangs bracht hij zijn single 'Stralen' uit en daarmee wil hij zijn fans ook weer laten stralen, dus gaat hij met een eigen online serie langs bij fans om ze een hart onder de riem te steken.

Muziek hielp Nielson bij verwerking van rouwproces

01:52
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nielson moet show in Rotterdam annuleren vanwege stemverlies

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!