Mart Hoogkamer en Jennifer Beeld © Instagram @marthoogkamer

Mart Hoogkamer neemt het op voor vriendin: 'Mijn bekendheid doet haar niks'

21 juli 2022 12:55

Onlangs hebben Mart Hoogkamer (24) en zijn vriendin Jennifer een hun handtekening gezet onder hun droomwoning. Boze tongen beweren echter dat Jennifer alleen bij de zanger is vanwege zijn bekendheid. "Onzin", noemt de 'Ik Ga Zwemmen'-zanger dat in de nieuwste 'LINDA.'.

"Jen was het wachten méér dan waard"

"Jen runt succesvol haar eigen kledingboetiek en mijn bekendheid doet haar niks", antwoordt de zanger als hem hiernaar wordt gevraagd. Volgens de 24-jarige heeft zijn vriendin hem ontmoet in de slechtste tijd van zijn leven, toen hij nog niet bekend was en zijn ouders uit elkaar gingen. "Ik heb daar veel verdriet om gehad en voelde me eenzaam in mijn grote appartement. Jen heeft me fantastisch opgevangen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mart Hoogkamer weer opgeknapt en klaar voor het podium

Dankzij haar is Mart bovendien een stuk volwassener geworden, geeft hij toe in het blad. "Een vriend van me liet een filmpje van haar zien op Instagram, ik was meteen verkocht. Ik had wel veel doorzettingsvermogen nodig om haar voor me te winnen. Pas toen we tijdens een etentje langer konden praten, is ze voor me gevallen", vertelt hij.

"Ook toen we elkaar dagelijks zagen, heb ik nog máánden moeten wachten voordat ze eindelijk bij me bleef slapen. Dat was daarvoor met andere meisjes wel anders, maar Jen was het wachten méér dan waard."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mart Hoogkamer gaat theaters in met eigen show: 'Een eer'

Je kan dus wel stellen dat Jennifer - of Jen zoals Mart zijn liefje noemt - zijn grote steun en toeverlaat is. Toen hij een dubbele longontsteking kreeg was zij degene die hem adviseerde het rustiger aan te doen. "Niet naar mijn lichaam luisteren is mijn grootste valkuil. Al zorgt Jen er nu wel voor dat ik dan naar háár luister: dan krijg ik flink de wind van voren", aldus de zanger, die onlangs weer sukkelde met zijn gezondheid.

Inmiddels gaat het alweer stukken beter, maar de populaire volkszanger moest wel een aantal optredens cancelen vanwege zijn ontstoken neusholtes. En daardoor liep hij flink wat centen mis...

Dit loopt Mart Hoogkamer per week mis door ontstoken neusholtes

04:08
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mart Hoogkamer staakt optreden na 'bierdouche' van publiek

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!