Ricky Martin wil snel door met z'n leven na intrekken aanklacht neefje

04:46

Ricky Martin erg gekwetst door neef: 'Was slachtoffer van een leugen'

21 juli 2022 23:27

Ricky Martin (50) heeft in zijn hele carrière nog nooit iets meegemaakt dat 'zo kwetsend' was als de situatie van de afgelopen weken, vertelt de zanger donderdag na de rechtszaak die zijn neef had aangespannen. "Ik was slachtoffer van een leugen." De neef van de zanger heeft de aanklacht, namelijk dat hij slachtoffer zou zijn geweest van huiselijk geweld, ingetrokken. Het straatverbod dat tegen de zanger was uitgevaardigd is dan ook niet verlengd.

"Nu is het tijd voor mij om te helen. Ik ben erg gekwetst. Ik ga rust vinden"

Een paar uur na de zitting deed de zanger zijn verhaal in een video. "Helaas kwam de aanval van een familielid", vertelt de zanger. "Ik wens hem alleen het beste, hoop dat hij het licht ziet. Een leugen kan zoveel aanrichten." De leugen trof hemzelf, zijn kinderen, zijn ouders, zijn familie, vervolgt hij. "Ik kon mezelf niet verdedigen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Neef Ricky Martin trekt aanklacht huiselijk geweld in

De zanger mocht namelijk niets zeggen over de zaak totdat hij de rechter onder ogen was gekomen, zegt hij. "Vandaag was de dag. Nu is het tijd voor mij om te helen. Ik ben erg gekwetst. Ik ga rust vinden." Hij gaat het 'licht aan het einde van de tunnel' weer zien. "Zoals ik dat altijd heb kunnen doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ricky Martin ontkent beschuldigingen na contactverbod

De Puerto Ricaanse zanger moest donderdag voor de rechter in Puerto Rico verschijnen, waar zou worden besloten of het straatverbod tegen hem moest worden verlengd. Dat werd eerder deze maand uitgevaardigd nadat een man hem had aangeklaagd vanwege huiselijk geweld. Het zou om de 21-jarige neef van de zanger gaan, Dennis Yadiel Sanchez, zei zijn broer Eric volgens verschillende media.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ricky Martin wordt beschuldigd van incest, advocaat ontkent

De neef beweerde dat hij een seksuele relatie van zeven maanden had met zijn oom. Die vatte het volgens hem niet goed op toen de relatie tot een einde kwam. De zanger zou zijn neef hebben lastiggevallen na de breuk. Broer Eric vertelde in gesprek met The Latin Post dat Sanchez 'mentale problemen' heeft en dat hij er zeker van is 'dat zijn jonge familielid niet de waarheid vertelt'. Een van de advocaten van de zanger noemde de beschuldigingen van incest in een verklaring aan Amerikaanse media 'onwaar' en 'walgelijk'.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!