KISS Beeld © ANP

KISS bedankt fans na afscheidsconcert in Amsterdam

22 juli 2022 09:36

KISS heeft genoten van het afscheid van zijn Nederlandse fans. De Amerikaanse band bedankte het publiek na afloop van de show in de Amsterdamse Ziggo Dome, die onderdeel was van zijn afscheidstournee. 'We hebben het heel leuk gehad en zullen jullie niet vergeten', schrijft bassist Gene Simmons op Twitter.

"We hebben het heel leuk gehad en zullen jullie niet vergeten"

Of Nederlandse fans echt nooit meer de kans krijgen om KISS live te zien, is nog maar de vraag. Gene zei onlangs dat er concerten 'in honderd steden' worden toegevoegd maar deelde niet in welke plaatsen. Wanneer het einde van de End Of The Road Tour gaat zijn, wist de bassist niet. "We zijn nog nooit eerder met pensioen gegaan", zei hij toen in het tijdschrift Chaoszine.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

KISS stopt uit 'zelfrespect'

De glamrockers maakten in 2018 bekend nog één keer op tournee te gaan. KISS wil geen band zijn die te lang doorgaat. "Ze vergeten teksten en je kunt de diepe rimpels in hun gezichten zien. Dus wij doen het juiste: we stoppen terwijl we aan de top staan. En het zal verdrietig zijn, maar het wordt ook leuk", zeiden ze daar eerder over.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

KISS cancelt show vanwege corona, overige optredens onzeker

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!