Kensington Beeld © ANP

Kensington sluit tijdperk af met Greatest Hits-album

29 juli 2022 10:31

Kensington brengt zijn laatste album uit in de huidige formatie. Dat heeft de band vrijdagochtend bekendgemaakt via Twitter. 'Terugkijken is niet echt ons ding, maar nu we dit tijdperk afsluiten, vinden we dat dit het perfecte moment is om een ​​Greatest Hits-album uit te brengen', schrijft de band.

"Dit is onze laatste release in deze formatie en een viering van alles wat we de afgelopen zeventien jaar samen hebben gecreëerd"

Het album zal beschikbaar zijn als stream, download, maar verschijnt ook op cd en lp. De plaat komt uit op 26 augustus. 'Een verzameling nummers van een discografie waar we erg trots op zijn. Dit is onze laatste release in deze formatie en een viering van alles wat we de afgelopen zeventien jaar samen hebben gecreëerd', aldus de band.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eloi Youssef herkende zichzelf niet meer in Kensington

In november vorig jaar maakte Kensington bekend dat frontman Eloi Youssef de band gaat verlaten. "Er is geen ruzie of onenigheid, maar wel een verschil in toekomstvisie", aldus de band, die verder bestaat uit Jan Haker, Casper Starreveld en Niles Vandenberg. De laatste zes concerten van de band in de huidige formatie staan gepland op 27 en 30 augustus en 1, 2, 3 en 4 september in de Ziggo Dome.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kensington kondigt extra afscheidsconcert aan

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!