Chris Brown Beeld © ANP

Chris Brown verdedigt intieme foto's met fans: 'Ga er helemaal voor'

2 augustus 2022 22:39

Chris Brown (33) ziet er geen kwaad in dat hij regelmatig op een intieme manier met fans op de foto gaat. Dat zegt de Amerikaanse zanger nadat de foto's op sociale media viraal waren gegaan vanwege de ongewone manier waarop hij soms met fans poseert.

"Dit zijn herinneringen die hen voor altijd bij zullen blijven"

"Dit zijn herinneringen die hen voor altijd bij zullen blijven", schrijft hij in zijn reactie op Instagram. Ook zegt hij zijn fans ontzettend te waarderen. "In tegenstelling tot de meeste stomme artiesten die niet eens oogcontact maken met de mensen die hun carrière überhaupt mogelijk hebben gemaakt . Ik besta alleen omdat deze fans iets in mij zagen waarvan ik nooit gedacht had dat het mogelijk was. Dus ik ga helemaal voor mijn fans!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chris Brown voor de derde keer vader geworden

Onlangs verschenen op sociale media verschillende foto's waarop Chris Brown opvallende poses aanneemt met fans. Zo staat hij vaak heel innig met ze omarmd of draagt hij ze op zijn rug. Op enkele foto's pakt hij ook de billen van zijn fans vast. De foto's zijn gemaakt tijdens vip-meet-and-greets. Voor zo'n een-op-eenontmoeting met hun idool tellen fans soms duizenden dollars neer.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chris Brown aangeklaagd voor verkrachting, vrouw eist 20 miljoen

Een organisator van de meet-and-greets met de Amerikaanse zanger liet op sociale media weten dat Chris altijd flink de tijd neemt voor zijn fans, soms wel drie tot vier minuten en dat hij de bijzondere foto's vaak op verzoek van de fans maakt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!