Lady Gaga en Tony Bennett Beeld © ANP

Lady Gaga en Tony Bennett toch in de running voor Emmy-nominatie

03 augustus 2022 17:32

Lady Gaga (36) en Tony Bennett (96) krijgen er toch nog een Emmy Award-nominatie bij voor 'One Last Time: An Evening With Tony Bennett and Lady Gaga'. De special was al genomineerd in de categorie beste muziekspecial, maar Tony en Lady Gaga stonden niet op het lijstje genomineerden omdat zij de special niet hadden geproduceerd.

Daar komt nu verandering in, omdat het duo alsnog kon worden toegevoegd als Host (presentator). Die verandering is dinsdagavond doorgevoerd, meldt muziektijdschrift Rolling Stone, een dag voor de 96e verjaardag van Tony. Naast deze nominatie doet de special nog mee in drie andere categorieën voor onder meer camerawerk, techniek en muziek.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lady Gaga-fans missen trein en slapen noodgedwongen op station na concert

De special laat twee shows van het duo zien in de Radio City Music Hall in New York. Dit waren de laatste twee optredens van Tony, voordat hij voor altijd een punt zette achter het toeren. Reizen en optreden zouden te belastend worden voor de zanger, die leidt aan de ziekte van Alzheimer. Lady Gaga en Tony Bennett, die ook vrienden zijn, brachten vlak na de twee optredens samen een tweede album uit: het Grammy Awards-winnende 'Love for Sale'.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!