Britney Spears Beeld © ANP

Britney Spears reageert op kerk-rel: 'Word niet graag leugenaar genoemd'

09 augustus 2022 11:08

Britney Spears (40) vindt het vervelend dat de kerk waar ze eigenlijk wilde trouwen, suggereert dat ze een leugenaar is. De zangeres verduidelijkt daarom dat niet zij, maar haar weddingplanner namens haar naar de huwelijksmogelijkheden vroeg.

"Het is niet erg, maar ik word niet graag een leugenaar genoemd"

'Ik kreeg veel kritiek omdat ik die kerk nooit zou hebben gevraagd om er te kunnen trouwen', schrijft Spears op Instagram nadat de bewuste kerk in Santa Monica vorige week verklaarde dat de uitspraken van de zangeres niet kloppen. Volgens een woordvoerder was ze er nooit persoonlijk geweest en is de vraag ook nooit gesteld.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Comeback Britney Spears officieel: duet met Elton John

Volgens La Spears had ze haar weddingplanner contact op laten nemen. 'Hij was extreem duur en ja, mijn eerste verzoek was om te trouwen in die kerk van de foto. Het was de enige foto die ik had en stuurde hem door met mijn telefoon. Zes weken later kreeg ik te horen dat ik daar niet kon trouwen', zo verklaart ze. 'Tijdens de coronacrisis wilde ik er ook heen, maar dat mocht niet. Het is niet erg, maar ik word niet graag een leugenaar genoemd.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sam Asghari haalt publiekelijk uit naar ex-man Britney Spears

Britney trouwde in juni uiteindelijk in de tuin van haar eigen woning.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!