Beeld © ANP

Adele schaamde zich maandenlang door afgelaste Las Vegas-shows

15 augustus 2022 13:17

Adele (34) vond het heel erg moeilijk om haar shows in Las Vegas af te zeggen eerder dit jaar. Maandenlang liep de zangeres met een schuldgevoel rond, zo vertelt ze in het tijdschrift 'Elle'.

"Ik denk dat niet veel mensen hadden gedaan wat ik heb gedaan"

"De eerste maanden was het heel moeilijk. Ik schaamde me. Maar mijn zelfvertrouwen groeide er wel door, omdat het heel dapper was om te doen", zegt Adele. "Ik denk dat niet veel mensen hadden gedaan wat ik heb gedaan. Ik ben er trots op dat ik ben opgekomen voor mijn artistieke behoeften."

Adele gebruikt haar Twitter- en Instagramaccount zelden en weet haar eigen wachtwoorden ook niet. Vlak na het afgelasten van de shows besloot ze een geheim account aan te maken om de reacties daarop te bekijken. De reacties waren echter behoorlijk kritisch en negatief, dus ze besloot het account weer te verwijderen. "Ik schaamde me en ging mezelf verstoppen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Las Vegas-shows Adele gaan alsnog door vanaf november

De zangeres besloot vanwege het afzeggen van de shows ook te stoppen met de promotie van haar nieuwe album 30. Ze wilde niet dat mensen dachten dat het annuleren van de shows haar niet bezighield. Daarom ligt er nu ook nog een videoclip voor één van de nummers op de plank. "Ik wilde niet dat mensen dachten dat ik mijn best niet deed. Want dat deed ik wel."

Adele kondigde een dag voor de aanvang van haar eerste Las Vegas-show aan dat alle 24 shows niet konden doorgaan. Een deel van haar crewleden had corona. Mede daardoor lukte het niet om een goede show neer te zetten. De zangeres liet weten 'kapot' te zijn door het besluit. Alle shows worden eind dit jaar ingehaald en er komen acht nieuwe bij.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

'Adele haalt Las Vegas-shows vanaf december in'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!