Beeld © ANP

Flemming en Ronnie Flex brengen samen nummer uit

26 augustus 2022 08:00

Zanger Flemming (26) is de studio ingedoken met Ronnie Flex (30). De twee hebben vrijdag het resultaat, het lied 'Terug Bij Af', uitgebracht. Volgens Flemming is de samenwerking 'een droom die uitkomt'.

"Het voelde als een droom die uit kwam"

Flemming, die vorig jaar doorbrak met de hits 'Amsterdam' en 'Zij Wil Mij', had het nummer al ver voor zijn eerste succes geschreven. De zanger had zelfs al bedacht dat, als hij het liedje ooit zou uitbrengen, hij dit samen met Ronnie Flex wilde doen. Het contact tussen de twee werd afgelopen jaar gelegd bij de concerten van de Streamers en de Vrienden van Amstel LIVE.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Flemming wilde stoppen met muziek: 'Moeilijk als nieuwkomer'

"Ik had altijd al Ronnie in gedachten voor het rapstukje in het nummer, omdat ik het gevoel had dat onze stemmen goed zouden matchen en hij helemaal past bij de vibe van dit nummer", aldus Flemming, de artiestennaam van Flemming Viguurs. "Dat Ronnie ook daadwerkelijk mee zou doen met dit nummer is iets waar ik alleen maar van kon dromen toen ik het destijds schreef. Maanden later reed ik na de studiosessie naar huis en luisterde het liedje. Het voelde als een droom die uit kwam."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Flemming kondigt eerste clubtour aan: 'Droom komt uit'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!