Lisa Vol en Robin de Brie Beeld © Instagram @lisaog3neofficial

Nieuwe liefde OG3NE-zangeres Lisa Vol had geen idee wie ze was

3 september 2022 11:46

Lisa Vol (28), bekend van meidengroep OG3NE, is weer gelukkig in de liefde nadat ze vorig jaar bekendmaakte na zeven jaar een punt te hebben gezet achter haar relatie. De zangeres is zó enorm verliefd op haar Fransman Robin, dat haar zussen haar bijna niet herkennen. "Ze zit helemaal in haar eigen wereldje", vertellen ze in '100%NL Magazine'.

"Eerst had ik hem alleen verteld dat ik zong"

Volgens Amy loopt haar zus letterlijk op wolken. "Zo van: klop, klop, even aarde voor Lisa. Ze kan bijna over niets anders praten", lacht ze. Hoewel Lisa 'gillend gek' zou worden van zichzelf, kan ze niks doen aan haar verliefdheid. Ze is nu eenmaal tot over haar oren verliefd op Robin, die ze in Frankrijk leerde kennen à la Emily in Paris.

"Ik zat daar een maand in mijn eentje, omdat ik helemaal gek ben op die stad. Ik had nooit verwacht dat ik verliefd zou worden, totdat ik hem ontmoette, in het sociale leven van Parijs", vertelt ze over hun ontmoeting.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lisa Vol van OG3NE na zeven jaar weer vrijgezel: 'Doet veel pijn'

Omdat haar Frans niet echt très bien is, praten ze vooral Engels met elkaar. Robin is namelijk ook half Amerikaans. En dat was best lekker voor de zangeres, want haar nieuwe vlam had geen idee wie hij voor zich had. "Eerst had ik hem alleen verteld dat ik zong. Waar dan, wilde hij weten. Ik zei: 'Op feestjes en partijen, enzo'. Ik had het echt super gedowngraded. Het werd steeds een beetje meer: 'Het is best heel groot, eigenlijk is het mijn hele carrière.'"

Hoewel de tortelduifjes nu nog veel op en neer reizen, hebben ze grote plannen voor de toekomst. "Hij bereid om hiernaartoe te verhuizen", aldus Lisa.

OG3NE houdt lipjes stijf op elkaar over bonje met vader

02:00
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

OG3NE-zusjes veranderd na overlijden moeder: 'Het is helemaal niet goed zo'

Het hele interview is vanaf 1 september te lezen in 100%NL Magazine.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!