The Streamers Beeld © The Streamers/Tribe Company

Concert The Streamers 'vanwege grote vraag' ook live te streamen

9 september 2022 08:45

Het concert dat supergroep The Streamers op 17 september geeft in het Olympisch Stadion is ook te volgen via een livestream. De groep maakte vrijdagochtend bekend dat vanwege de 'grote vraag naar kaarten' voor de in totaal drie uitverkochte shows in het Amsterdamse stadion is besloten fans zonder tickets de kans te geven de show toch te kunnen zien.

Naast een liveregistratie van het optreden krijgen mensen bij 'Het Avondje met The Streamers' ook een documentaire over het ontstaan van de groep. Het avondje is gratis, maar kijkers wordt wel gevraagd een bijdrage in de digitale 'fooienpot' te doen. Met de opbrengst worden de kosten van de livestream betaald en een nieuwe muziekstudio gebouwd in het Emma Kinderziekenhuis.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Streamers vullen drie keer Olympisch Stadion: 'Totaal overdonderd'

The Streamers, met onder anderen Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Maan, Suzan & Freek en Miss Montreal, maakten vrijdag ook bekend dat Flemming en Jacqueline Govaert als gastartiesten zullen optreden in het Olympisch Stadion.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Streamers kondigen nieuw concert aan, mét publiek

De groep werd in coronatijd geboren. The Streamers gaven toen digitale concerten vanuit Carré, Paleis Noordeinde, de Kuip en de Efteling. De optredens in het Olympisch Stadion van 16 tot en met 18 september zijn de eerste optredens waarbij publiek fysiek aanwezig kan zijn.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!