The Streamers Beeld © ANP

The Streamers geven volgend jaar concert in het GelreDome

15 september 2022 10:00

The Streamers treden volgend jaar op in het GelreDome. De supergroep, bestaande uit onder anderen Guus Meeuwis (50), Kraantje Pappie (36), Suzan & Freek, Nick & Simon en Maan (25), heeft donderdag bekendgemaakt op 21 oktober 2023 op te treden in het stadion in Arnhem. De kaartverkoop begint vrijdagochtend.

"Eindelijk kunnen we ons omringen met publiek na al die livestreams"

De groep werd in coronatijd opgericht omdat het toen niet mogelijk was om voor publiek op te treden. The Streamers traden toen digitaal op vanuit Carré, Paleis Noordeinde, de Kuip en de Efteling voor miljoenen kijkers. De artiesten maken vrijdag hun fysieke debuut in een vol Olympisch Stadion in Amsterdam. Daar geeft de groep ook op zaterdag en zondag uitverkochte shows. Het concert van zaterdag is ook te volgen via een livestream.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers The Streamers onder de indruk van gastartiesten

"We zijn zeer verheugd dat we onze tour ook in 2023 kunnen voortzetten. We zijn samen als band anderhalf jaar geleden een bandbus ingestapt, niet wetende waar de reis heen zou gaan en welke tussenstops we zouden maken. Het concert in het GelreDome is een prachtig vervolg waar we zeer naar uitkijken, maar we gaan nu eerst genieten van ons debuut in Amsterdam. Eindelijk kunnen we ons omringen met publiek na al die livestreams", zegt bandleider Guus Meeuwis.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Streamers vullen drie keer Olympisch Stadion: 'Totaal overdonderd'

The Streamers onthullen eerste details van live concert

00:57

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!