Roy Donders Beeld © YouTube-kanaal Roy Donders

Roy Donders deelt eerste echo: 'Hartje klopt!'

16 september 2022 21:16

In zijn online realityserie 'Oost West Thuis Best' neemt aanstaande vader Roy Donders (31) zijn fans mee tijdens de allereerste echo. De Brabantse stylist en zanger kondigt een week geleden aan samen met zijn vriendin Michelle (29) een kindje te krijgen.

"Voor mij is het natuurlijk totaal nieuw en we horen nu precies hoever we zijn en of het allemaal goed zit"

Dat hij vader wordt kondigt Roy vorige week aan via zijn YouTube-kanaal. Daarin laat hij de zwangerschapstest zien die zijn vriendin Michelle in de vlog doet. Michelle vertelt dan dat ze pas een maand geleden gestopt is met de pil. In de video van deze week gaan de aanstaande papa en mama op weg naar de allereerste echo. Hoewel ze het enorm spannend vinden, weet Michelle al een beetje wat ze kunnen verwachten. De vriendin van de volkszanger heeft namelijk al een kindje.

"Voor mij is het natuurlijk totaal nieuw en we horen nu precies hoever we zijn en of het allemaal goed zit", legt Roy uit. “Naar de hartslag ben ik ook heel benieuwd, dan gaat het echt leven.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roy Donders wordt vader: 'We zijn in shock, maar heel blij'

Tijdens de echo wordt duidelijk dat ze in verwachting zijn van één kindje, een hele opluchting voor de Brabander. Ook wordt hen vertelt dat Michelle tussen de vijf en zes weken zwanger is.

Roy en Michelle hebben sinds 2021 een relatie nadat de zanger eerdere relaties met mannen heeft. Ondanks de verbazing is het kindje meer dan welkom.

Roy Donders wordt vader: nieuwe realityserie op komst?

02:11
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roy Donders maakt relatie met Michelle Insta-official