The Streamers Beeld © ANP

The Streamers kondigen derde concert in GelreDome aan

18 september 2022 14:00

The Streamers, die eerder aankondigden een tweede concert in de GelreDome te geven, gaan daar ook een derde keer het podium op. Dat maakte de superformatie zondagmiddag bekend. Dat betekent dat The Streamers op 20, 21 en 22 oktober volgend jaar in het Arnhemse stadion staan.

"De data van volgend jaar staan bij de bandleden dik gedrukt in de agenda, dat mag je van ons aannemen"

"We zijn enorm dankbaar dat we vandaag ook een derde concert in de GelreDome mogen aankondigen", zegt Streamers-oprichter Guus Meeuwis, die zondag voor de derde dag met de superformatie in het Olympisch Stadion optreedt. "Het weerzien met de mensen, in het stadion maar ook gisteravond thuis via de livestream, is fantastisch. Vanmiddag is de laatste show, daar gaan we extra hard van genieten, maar de data van volgend jaar staan bij de bandleden dik gedrukt in de agenda, dat mag je van ons aannemen. We kijken er nu al enorm naar uit."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Streamers geven volgend jaar concert in het GelreDome

De extra show volgend jaar vindt aan het einde van de middag plaats, om zo ook gezinnen tegemoet te komen. Kaarten zijn nu al te koop via de website van de formatie, die naast Guus bestaat uit onder anderen Kraantje Pappie, Snelle en Suzan & Freek.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Concert The Streamers 'vanwege grote vraag' ook live te streamen

De groep werd in coronatijd opgericht omdat het toen niet mogelijk was voor publiek op te treden. The Streamers traden toen digitaal op vanuit Carré, Paleis Noordeinde, de Kuip en de Efteling voor miljoenen kijkers. De groep maakte vrijdag zijn fysieke debuut in een vol Olympisch Stadion in Amsterdam.

The Streamers hechter dan ooit: 'Doen alles met elkaar'

03:24

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!