Guus Meeuwis tijdens The Streamers Beeld © ANP

Guus Meeuwis bedankt bezoekers van The Streamers

19 september 2022 07:54

Guus Meeuwis (50) is dankbaar dat het publiek de afgelopen dagen de regen heeft getrotseerd voor de shows van The Streamers. Op Instagram bedankt de oprichter van de supergroep iedereen die 'de afgelopen drie dagen in de regen heeft staan dansen, feesten en zingen' tijdens de concerten in het Olympisch Stadion in Amsterdam. "Jullie onvermoeibare energie was geweldig!"

"Jullie onvermoeibare energie was geweldig!"

The Streamers, ook bestaande uit onder anderen Maan, Nick & Simon en Suzan & Freek, traden vrijdag tot en met zondag op in het stadion. Door de regen ontstonden er vrijdag problemen omdat mensen een plekje zochten om te schuilen en in het gedrang raakten. De organisatie nam maatregelen om een dergelijke situatie te voorkomen. Zo werden nooduitgangen gebruikt voor de 'in- en uitstroom' van bezoekers.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Organisatie The Streamers na kritiek: 'Nemen maatregelen'

De optredens in het Olympisch Stadion waren de eerste voor een fysiek aanwezig publiek. The Streamers gaven hiervoor meerdere digitale shows. Een tweede reeks fysieke concerten is aangekondigd voor volgend jaar in het GelreDome in Arnhem.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Organisatie Streamers tevreden met getroffen maatregelen

'The Streamers krijgen zware onvoldoende voor dit project'

02:32

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!