Beeld © ANP

Rihanna gespot in muziekstudio na bekendmaking Super Bowl-show

27 september 2022 17:25

Rihanna (34) is de studio ingedoken met haar partner A$AP Rocky (33). De Amerikaanse entertainmentsite 'TMZ' meldt dat het duo maandagavond samen gezien is toen zij een muziekstudio in New York betraden.

Het nieuws voedt de geruchten dat Rihanna bezig is met nieuwe muziek en die wellicht uitbrengt tijdens haar optreden in de pauzeshow van de Super Bowl. Fans van Rihanna wachten al jaren op nieuw repertoire van de zangeres, die bekend is van nummers als 'Shut Up And Drive', 'Umbrella' en 'Pon De Replay'. Eerder beloofde Rihanna haar fans dat ze 'altijd bezig is met het maken van muziek' en dat zij haar trouwe volgers 'niet teleur gaat stellen' met nieuwe nummers.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rihanna geeft optreden tijdens halftime show Super Bowl

Zondagavond bevestigde Rihanna het nieuws dat ze zal optreden tijdens de halftime-show van de Super Bowl. De zangeres bevestigde het nieuws door een foto op Instagram te plaatsen. Op die foto is haar hand te zien, waarmee ze een American football-bal vasthoudt. Eerder waren er al geruchten dat de op Barbados geboren zangeres zou optreden tijdens de pauze van het grootste jaarlijkse televisiemoment van de Verenigde Staten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rihanna voor het eerst in openbaar sinds bevalling

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!