Beeld © ANP

Chaos bij show van Daddy Yankee: politie start onderzoek

28 september 2022 11:06

Bij een concert van reggaetón-artiest Daddy Yankee (45) in Santiago in Chili is chaos ontstaan. Zo'n vierduizend mensen zonder kaartje wisten volgens lokale media het stadion binnen te dringen. De ongewenste bezoekers duwden omheiningen omver, vielen crewleden aan en beschadigden auto's. Binnen raakten mensen in het gedrang.

Op video's die op sociale media worden gedeeld is onder meer te zien hoe beveiligers tevergeefs proberen de mensen te weigeren. Andere filmpjes tonen de drukte in het stadion en bezoekers die in paniek raken.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Daddy Yankee zet na 32 jaar punt achter muziekcarrière

De politie is een onderzoek gestart naar de beveiliging en organisatie van het concert. Organisatie Bizarro Live Entertainment laat in een verklaring weten dat er een 'streng veiligheidsprotocol' werd gevolgd. Ook was het personeel verdubbeld vanwege recent toegenomen 'misdaden en geweld tijdens grote evenementen' in Chili.

De grote belangstelling voor het concert van Daddy Yankee heeft mogelijk te maken met het feit dat de Gasolina-zanger na zijn huidige tournee stopt. De Puerto Ricaanse artiest heeft nog tot het eind van het jaar optredens gepland.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

6 miljard views voor Luis Fonsi en Daddy Yankee met Despacito

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!