Kim Kardashian en Kanye West Beeld © Getty Images

Kanye West neemt vijfde en zesde scheidingsadvocaat in de arm

29 september 2022 13:31

Kanye 'Ye' West (45) heeft een nieuwe scheidingsadvocaat in de arm genomen. Met Robert Stephan Cohen (83) voegt Ye een advocaat toe aan zijn team die veel ervaring heeft met echtscheidingen tussen miljardairs, meldt de Amerikaanse entertainmentsite 'Page Six'. Hij stond onder meer Melinda Gates (58) bij in de scheiding van haar ex-partner Bill Gates (66).

Ye heeft niet alleen Cohen ingehuurd, maar ook nog Nicholas A. Salick. Hij is in Californië gevestigd, waar de scheidingszaak tussen Ye en zijn ex Kim Kardashian wordt behandeld. De twee zijn al de vijfde en zesde advocaat die Ye inhuurt om hem bij te staan in zijn scheiding.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian blijft voorlopig single: 'Niet klaar voor nieuwe relatie'

In mei dient Samantha Spector, de vierde advocaat die Ye bijstond, haar ontslag in. Zij kan het niet langer opbrengen om de rapper juridisch bij te staan vanwege van 'een niet te repareren breuk tussen cliënt en advocaat'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex-vrouw Bill Gates verklaart waarom huwelijk stukliep in eerste tv-interview

Ye en Kim zijn al lange tijd uit elkaar. Zij maakten hun scheiding in 2021 bekend. Die is nog altijd niet rond, al zijn zij wel officieel vrijgezel verklaard. De twee trouwden in 2014 in Italië en kregen samen vier kinderen: North (9), Saint (6), Chicago (4) en Psalm (3).

Kim Kardashian: 'Kanye en ik zullen altijd familie blijven'

04:21

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!