Paramore Hayley Williams Beeld © Getty Images

Paramore-zangeres Hayley Williams hint op nieuwe tournee

29 september 2022 14:32

Het heeft er alle schijn van dat de Amerikaanse rockband Paramore binnenkort opnieuw concerten geeft in het Verenigd Koninkrijk. In gesprek met BBC Radio 1 zegt zangeres Hayley Williams (33)dat de band 'over niet al te lange tijd' weer optreedt in het Verenigd Koninkrijk.

"Het gaat niet lang duren. De plannen zijn al gemaakt"

"We hebben onderling veel gesproken over optreden in het Verenigd Koninkrijk tijdens het maken van onze nieuwe plaat", zegt de 33-jarige tegen de BBC. "We hebben een goede band met onze fans van over de hele wereld, maar onze fans in het VK hebben toch een speciaal plekje in ons hart. Ik kan niet wachten om de oceaan weer over te steken. Het gaat niet lang duren. De plannen zijn al gemaakt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oh nee! Paramore stopt met het spelen van hun grootste hit

Paramore kondigde woensdag na zes jaar weer een nieuw album aan. Het studioalbum, dat de titel 'This Is Why' draagt, verschijnt op 10 februari 2023. De band bracht ook meteen de gelijknamige single 'This Is Why' uit, inclusief een videoclip. Volgens zangeres Hayley Williams was het het laatste nummer dat de band voor het album schreef.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paramore brengt na zes jaar nieuw album uit

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!