Paul Voor Je Neus: zo lost K3 afwezigheid Hanne op

08:40

K3 neemt mogelijk pauze vanwege zwangerschap Hanne

30 september 2022 13:45

Al meer dan twintig jaar brengen ze de ene na de andere hit uit en K3 kan nu een nieuw liedje aan hun repertoire toevoegen: 'Vleugels'. Deze week zijn de zangeressen in Nederland om het nummer te promoten. Onze online reporter Paul Barewijk (30) mag invallen als derde K'tje, want de zwangere Hanne Verbruggen (28) schittert van afwezigheid. Hoe dat in de toekomst moet, wordt duidelijk in een nieuwe aflevering van 'Paul Voor Je Neus'.

"Met de zwangerschap moet ze gewoon een beetje meer op zichzelf passen"

Hoewel Paul voor een nieuwe aflevering van Paul Voor Je Neus eigenlijk een dagje mee zou gaan met het drietal, ontbreekt er iemand: Hanne. "Hanne is even thuis vandaag", vertelt Julia. "Want met de zwangerschap moet ze een beetje meer op zichzelf passen en vooral goed naar haar lichaam luisteren. Dus dan doen we het af en toe met z’n tweeën."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sarita Lorena uit Beste Zangers leerde beter Nederlands door K3-liedjes

Hanne mag dan misschien ontbreken, Paul kan het toch niet laten een kleine babyshower te houden met haar collega’s Marthe en Julia. Hij heeft niet alleen ballonnen meegenomen, maar laat de meiden ook babyhapjes proeven.

De 28-jarige zangeres is in verwachting van haar eerste kindje met haar partner Jorn. De Vlaamse is eind dit jaar uitgerekend, maar is van plan te blijven optreden. "We zijn een beetje aan het kijken en zoeken van: stel dat Hanne niet meer mee kan, wat zijn dan de oplossingen?" aldus Julia.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waterval van K3 dit jaar best verkochte album in Vlaanderen

"We gaan ervan uit dat Hanne, zolang het kan, gewoon mee blijft gaan. Momenteel ziet dat er positief uit", vult Marthe aan. Toch is het ook nog een optie dat K3 even een pauze neemt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!