Giel Beelen Beeld © ANP

Dit is de vervanger van Giel Beelen op NPO Radio 2

4 oktober 2022 17:00

Morad El Ouakili (42) neemt het stokje over van Giel Beelen (45) op NPO Radio 2, die vanaf januari stopt met zijn radioshow. Dat maakt BNNVARA dinsdag bekend. Hij neemt het dagelijkse avondslot over van Giel.

"Het is een spannende uitdaging, maar ik heb zin om samen met de luisteraar er iets moois van te maken"

Eind augustus maakt Giel bekend 'tijdelijk' te stoppen met het maken van radio. De dj laat via Instagram weten dat hij in plaats daarvan 'de wereld gaat rondreizen en helemaal in het nu gaat leven'.

Arjen Penders, hoofd audio bij BNNVARA is blij met de komst van Moraal. "Morad is de afgelopen tijd uitgegroeid tot een vertrouwd geluid op de zender. Hij is absoluut klaar voor deze grote stap naar dagelijks. En hoe vertrouwd hij ook klinkt: Morad brengt tegelijkertijd ook een ander geluid op NPO Radio 2. Hij heeft interesses en een netwerk die de zender verder gaan verrijken."

Morad El Ouakili
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Giel Beelen gaat in 2023 'voor het eerst in 25 jaar geen radiomaken'

De radio-dj zelf vindt het 'een eer' om de opvolger van 'een radioheld als Giel' te zijn. "Het is een spannende uitdaging, maar ik heb zin om samen met de luisteraar er iets moois van te maken. Een fijne afsluiter van de dag!"

Vanaf 2 januari 2023 is de dj van maandag tot en met vrijdag tussen 22.00 - 00.00 uur te horen bij BNNVARA op NPO Radio 2.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Giel Beelen neemt kruidenmiddel Shambala uit de handel

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!