Travis Barker uit Blink-182 Beeld © ANP

Amerikaanse Punkrockband blink-182 komt naar Nederland

11 oktober 2022 15:01

De Amerikaanse punkrockband blink-182 komt naar Nederland. Op 8 oktober volgend jaar treedt de groep op in de Amsterdamse Ziggo Dome, meldt concertorganisator MOJO dinsdag. Ook is gitarist en zanger Tom DeLonge (46) weer terug, nadat hij de groep in 2015 had verlaten.

Volgens MOJO wordt het voor blink-182 de grootste tour ooit. De punkrockers doen niet alleen Europa aan, in 2023 en 2024 reizen ze door Latijns Amerika, Noord-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland.

Daarnaast maakt de band bekend dat deze week zijn nieuwe single 'Edging' uitkomt, het resultaat van de eerste studiosessie in tien jaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mark Hoppus van Blink-182 heeft kanker

De band, die nu dus weer bestaat uit Mark Hoppus, Tom DeLonge en Travis Barker, is opgericht in 1992. Met nummers als 'What's My Age Again?',' All The Small Things' en 'Feeling This' had de groep eind jaren negentig en begin 2000 groot commercieel succes, ook in Nederland.

De kaartverkoop voor het concert in de Ziggo Dome begint maandag.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Blink-182 weer op pad na opname drummer

Aangezien Travis Barker volgend jaar in de Ziggo Dome staat met zijn band is het nog maar de vraag of zijn vrouw Kourtney Kardashian hem ook zal vergezellen tijdens deze reis. 

'Dolce & Gabbana sponsort huwelijk Kourtney en Travis'

04:13

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!