Robbie Williams Beeld © ANP

Robbie Williams verplaatst concert Ziggo Dome noodgedwongen

13 oktober 2022 15:45

Slecht nieuws voor fans die een kaartje hebben voor het concert van Robbie Williams (48) op maandag 30 januari. Zijn optreden in de Amsterdamse Ziggo Dome kan die dag niet doorgaan en wordt verplaatst.

De show wordt vanwege 'onvoorziene productionele redenen' verplaatst, meldt Ticketmaster in de mail die de concertgangers ontvangen hebben. Robbie heeft ook al een nieuwe datum geprikt: op 13 februari 2023 strijkt de zanger alsnog neer in de Ziggo Dome. Twee weken later dus.

De locatie en tijd van aanvang blijven hetzelfde voor de bezoekers. Wie niet kan op 13 februari, kan tot 9 november 2022 de tickets annuleren en het betaalde geld terugvragen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robbie Williams werkt om typisch Nederlandse reden met Metropole Orkest: 'Veel goedkoper'

Robbie Williams geeft in 2023 in totaal drie optredens in de Ziggo Dome voor zijn 25-jarig jubileum: 28 januari, 29 januari en dus 13 februari. De zanger bracht onlangs zijn nieuwe album XXV uit, waarop hij zijn hits 'Angels', 'Rock DJ' en 'Let Me Entertain You' onder begeleiding van het Metropole Orkest in een nieuw jasje steekt. 

Bridget Maasland sprak Robbie Williams over zijn nieuwe album, 25-jarig jubileum en Netflix-documentaire. Hij was op zijn beurt onder de indruk van Bridgets interieur: 

Robbie Williams groot fan van interieur Bridget Maasland

03:24

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!