Beeld © ANP

Willeke Alberti zingt tijdens WK-duels in Huis van Oranje

24 oktober 2022 18:33

Willeke Alberti (77), Diggy Dex (42) en Xander de Buisonjé (49) treden rond de WK-wedstrijden van het Nederlands elftal op in het Huis van Oranje. Fans van de ploeg van bondscoach Louis van Gaal (71) kunnen daar alle duels van het team volgen op grote schermen.

"Mijn grootste wens is dan ook dat we tot en met de finale in de Johan Cruijff ArenA staan"

Het eerste WK-duel van Oranje met Senegal wordt op 21 november uitgezonden in AFAS Live in Amsterdam. Het Huis van Oranje verhuist vervolgens naar de Johan Cruijff ArenA, waar op 25 en 29 november de wedstrijden tegen Ecuador en Qatar te zien zijn.

"Waar ik het meest naar uitkijk, is dat Oranje het WK wint", zegt Willeke. "Mijn grootste wens is dan ook dat we tot en met de finale in de Johan Cruijff ArenA staan. Daarom doe ik mee aan Huis van Oranje."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Willeke Alberti geeft update over ziekte dochter: 'Gaat goede kant op'

Diggy Dex houdt naar eigen zeggen van de saamhorigheid die zowel muziek als sport met zich meebrengen. "Een goede sfeer, muziek, met elkaar zingen en voetbal kijken: in Huis van Oranje komt het allemaal samen." Ook Xander kijkt uit naar zijn optredens. "Met z’n allen live naar de wedstrijden van het Nederlands elftal kijken, in een volle ArenA, met al die energie: dat zou ik voor geen goud willen missen."

De KNVB maakte eerder al bekend dat Ronnie Flex, Typhoon, Flemming en Emma Heesters naar het Huis van Oranje komen. DJ La Fuente geeft op 25 november in de rust van Nederland - Ecuador een show, Lucas & Steve treden op in de rust van Nederland - Qatar. De KNVB is nog in gesprek met andere artiesten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!