Robbie Williams Beeld © ANP

Robbie Williams toegevoegd aan line-up Pinkpop

28 oktober 2022 09:50

Robbie Williams (48) is volgend jaar te zien op Pinkpop. Dat heeft de organisatie van het festival vrijdagochtend bekendgemaakt. De zanger sluit de zaterdag van het festival af.

"Hij heeft bewezen het volledige publiek mee te kunnen krijgen en elke centimeter van het podium te benutten"

In 2015 trad de Brit al op tijdens het festival in Landgraaf. Volgens de organisatie 'bewees hij het volledige publiek mee te kunnen krijgen en elke centimeter van het podium te benutten'. Robbie heeft wereldwijd 55 miljoen platen verkocht en scoorde in Nederland hits als 'Angels', 'Feel', 'Supreme' en 'Tripping'. Voordat Robbie een solocarrière begon was hij lid van boyband Take That. Robbie viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als solo-artiest. In januari 2023 is hij daarom al drie keer in Nederland te zien, tijdens een reeks concerten in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robbie Williams tweemaal in Royal Albert Hall voor biopic

Robbie is de tweede headliner die de organisatie van Pinkpop presenteert voor 2023. Eerder maakte de organisatie bekend dat de Amerikaanse zangeres P!nk op vrijdag 16 juni de festivaldag afsluit. Ook maakte de organisatie van Pinkpop vrijdag bekend dat de Britse band Editors en de Haagse groep Goldband op het festival zullen spelen.

De komende editie van het festival vindt plaats op 16, 17 en 18 juni 2023 in het Limburgse Landgraaf. De reguliere kaartverkoop start op zaterdag 26 november.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zangeres P!nk bevestigd als eerste headliner voor Pinkpop 2023

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!