K3 Beeld © ANP

Zwanger K3'tje Hanne stopt met optreden, oude bekende vervangt haar

31 oktober 2022 14:59

De zwangere K3-zangeres Hanne Verbruggen (28) stopt op doktersadvies met het geven van shows. De zangeres treedt pas weer op als ze bevallen is van haar eerste kindje. Dat meldt Studio 100 maandag.

"Dat ze er nu alsnog even bijkomt, vind ik geweldig"

Omdat de optredens die Hanne samen met Marthe en Julia voor K3 moet geven veel energie kosten, hebben de dokters haar het advies gegeven om te stoppen met de shows.

De vervanger van Hanne is een oude bekende. En nee, het is niet Karen, Kristel, Kathleen of Josje. Het gaat om Diede van den Heuvel, bekend van K2 zoekt K3. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Paul Voor Je Neus: zo lost K3 afwezigheid Hanne op

Voor Julia is Diede een nog betere bekende, want zij stond samen met haar in de finale. "Er was toen echt geen sprake van strijd. We gunden elkaar alles. Zij was heel blij voor me toen ik won en andersom was dat zeker ook zo geweest. Dat ze er nu alsnog even bijkomt, vind ik geweldig."

Diede heeft de afgelopen weken al meegedaan met alle repetities. "Ze is, weliswaar tijdelijk, een grote aanwinst", zegt Marthe. Diede zelf is er al helemaal klaar voor en spreekt van 'een droom die uitkomt'.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

K3’tje Hanne geeft zwangerschapsupdate

Voor het RTL Boulevard-programma Paul Voor Je Neus sprak verslaggever Paul Barewijk onlangs nog met de meiden van K3. Toen vertelde Hanne hoe het vordert met haar zwangerschap.

Paul Voor Je Neus: zo lost K3 afwezigheid Hanne op

08:40

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!