Roxeanne Hazes Beeld © ANP

Mentale gezondheid voor Roxeanne Hazes 'eeuwige strijd'

8 november 2022 15:14

Het maken van een nieuw album werkt voor Roxeanne Hazes (29) als therapie, iets wat volgens de zangeres geen kwaad kan omdat mentale gezondheid een 'eeuwige strijd' blijft. Dit vertelt ze in de nieuwe editie van het '100%NL Magazine', waarin ze ook laat weten dat ze een lastige periode achter de rug heeft.

"Ik heb een lange tijd heel diep gezeten"

"Ik heb een lange tijd heel diep gezeten. Dan is het moeilijk om te weten wat je wilt doen, waar je mee bezig wilt zijn. En we hebben twee coronajaren achter de rug", licht ze toe. "Voor mij was het prettig om weer even aan mezelf te werken en lekker in therapie te gaan. Ik heb een hoop shit te verwerken uit mijn verleden. Maar ik ben er weer. Ik bedoel - nooit helemaal - het blijft een eeuwige strijd; mentale gezondheid."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes 'rekent met niemand af' in nieuw nummer

Het gaat nu dus weer goed met Roxeanne en dat komt deels door het nieuwe album waar ze aan werkt. "Ik heb zin in wat komen gaat. Ik voel me ontzettend goed. De muziek die wij aan het maken zijn, is bijzonder. Het hele album werkt voor mij als een grote therapie. Ik kan niet wachten om het mensen te laten horen, om straks weer lekker op tour te gaan en een feestje te maken. Daar heb ik heel veel zin in en behoefte aan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes miste als kind pestprotocol op school

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!